- نویسنده : Z A K H A R
- بازدید : 249 مشاهده
تیتراژ پایانی سریال نفس که این روزها به مناسبت ماه مبارک رمضان از شبکه 3 سیما پخش میگردد با صدای محمد اصفهانی خدمت کاربران عزیز سایت تقدیم میگردد.
[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]
[RB:Rozblog_Js]
تیتراژ پایانی سریال نفس که این روزها به مناسبت ماه مبارک رمضان از شبکه 3 سیما پخش میگردد با صدای محمد اصفهانی خدمت کاربران عزیز سایت تقدیم میگردد.
امروز تیتراژ ابتدایی و انتهایی سریال ماه عسل رو براتون آماده کردیم
تیتراژ ابتدایی با صدای محمد علیزاده و تیتراژ انتهایی با صدای سینا شبانخانی
با سلام
ضمن تبریک سال نو امروز تیتراژ ابتدایی و انتهایی سریال دیوار به دیوار رو براتون آماده کردم.
تیتراژ ابتدایی با صدای میلاد درخشانی
تیتراژ انتهایی با صدای مهرداد یکتا
تیتراژ پایانی فصل چهارم برنامه خندوانه که اینطور شروع میشه
اون چیه که میره جلو با زمونه خخخخندوانه ...
با سلام خدمت همراهان همیشگی
پس از مدت ها در خدمت شما هستیم با تیتراژ سریال هم سایه ها که شباهت زیادی با سریال همسایه ها دارد که سالهای قبل از شبکه سه سیما پخش میشد ولی این شباهت فقط به لحاظ تلفظ اسمی میباشد و حتی در نوشتار نیز تفاوت دارد.
تیتراژ ابتدایی و انتهایی این سریال با صدای وحید تاج که از شبکه نسیم پخش میگردد خدمت شما تقدیم میگردد.
با سلام و احترام
امشب شب ولادت امام رضای مهربونه
به همین خاطر براتون یه کلیپ بسیار زیبا آمده کردم که بارها از تلویزیون پخش شده و دل آدمو میبره حرم امام رضا(ع)،همه این صوت زیبا رو حتما شنیدن و حالا با این تصاویر که دیگه معرکس.
یا حق
دانلود در ادامه مطلب ...
تیتراژ سریال پریا با صدای احسان خواجه امیری که از شبکه سه سیما پخش میشه
تیتراژ سریال یرادر با صدای محمد علیزاده که از شبکه دو سیما پخش میشه
کارتون های قدیمی دهه 60/70
این صفحه مخصوص دانلود کارتون های قدیمی دهه 60/70/ و ماقبل می باشد. لیستی از کارتون های موجود در وبلاگ رو بصورت لیست شده تقدیم شما بزرگواران می کنم. شما دوستان محترم می توانید اسامی کارتون های قدیمی رو در لیست زیر مشاهده بفرمایید. و در صورت تمایل کارتون قدیمی مورد نظرتون را دانلود کنید.
کارتون های قدیمی این صفحه اکثرا با درصد بالایی دوبله زبان فارسی هستند اما برخی کارتون ها به زبان اصلی هستند. چون اجازه انتشار نسخه فارسی را نداشتیم یا کلا در دسترس قرار نداشت.
در این صفحه هر چند کم می توانید کارتون های قدیمی خارجی که پیش از انقلاب از تلویزیون ملی پخش میشده را دانلود کنید . که اکثرا زبان اصلی هستند.
سعی کردم که این قسمت شامل برنامه کودک قدیمی نباشد و همونطور که اسم این صفحه را کارتون قدیمی گذاشته ام از قرار دادن برنامه های عروسکی و... در این صفحه در حد امکان خودداری کنم.
گاهی برخی کارتون ها فقط در حد یک تیتراژ ساده است گاهی چند قسمت گاهی شاید کامل
دانلود تمام کارتون های قدیمی زیر بصورت رایگان می باشد. این وبلاگ فعلا قصد فروش ندارد و هیچ فروشگاهی با ما همکاری نمی کند.
دانلود برای عموم آزاد اما گاهی امکان دارد بنا به دلایلی که یکی از آنها سواستفاده از این وبلاگ و برنامه هست دانلود امکان پذیر نباشد.لطفا در صورت کپی از این قست و این وبلاگ در وبلاگ- سایت-کانال و صفحه اجتماعی خودتون لینک منبع رو ذکر کنید . این وبلاگ کلا رایگان هست پس چه ایرادی داره دوستان دهه 70/60 و ماقبل دیگمون بتونند ازش استفااده کنند. استقبال از این وبلاگ برابره باسعی و تلاش بنده در جهت بهبود این صفحه
نشست خبری پروژه ی «سی» غروب روز یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد. این پروژه با صدای همایون شجریان و آهنگسازی سهراب پورناظری بوده وقرار است اجرایی همراه با نمایش نیز داشته باشد و مردادماه امسال در کاخ سعدآباد به روی صحنه برود و ازین رو در کنار پورناظری و شجریان، اصغر دشتی (کارگردان)، و بازیگرانی چون مهدی پاکدل، سحر دولتشاهی، امیر جدیدی و نغمه ثمینی (نویسنده)، پوریا سوری (نماینده سازمان میراث فرهنگی) و فرهاد هجرت (مدیر مارکتینگ شرکت سامسونگ) نیزدر این نشست حضور داشتند.
همایون شجریان دربادهی هدف اصلی از اجرای این پروژه گفت: هدف اصلی این بود که بتوانیم نسل های مختلف را در این کنسرت کنار هم بنشانیم و کاری را خلق کنیم که از چند نسل شنونده و بیننده داشته باشد. در عین حال پیام شاهنامه را هم به این نسل ها برسانیم. فرم های موسیقی و نمایشیِ این اجرا براین اساس بوده که افرادی با سن های مختلف و فرهنگ های مختلف بتوانند از این اثر لذت ببرند. شاید به این واسطه بتوانیم سلایق امروز را به شاهنامه نزدیک کنیم. هر کدام از کسانی که در این پروژه هستند به ما کمک کردند و وجودشان ارجمند و ارزشمند است. برای من این پروژه با کنسرت هایی که همیشه داشته ایم متفاوت بوده است. از سازمان میراث فرهنگی هم کمال تشکر را می کنم که کاخ سعد آباد را در اختیار ما قرار دادند. ما نقش های مختلفی در این پروژه داریم. زال و رودابه داستانی است که برای این اجرا انتخاب کردهایم. نگاهی هم به رستم و سهراب و رستم و اسفندیار داریم.
سهراب پورناظری دربارهی این اجرا میگوید: در این اجرا ما نقالی و پرده خوانی نداریم. در این اجرا ما سفری به دیروز و امروز و البته آینده خواهیم داشت. برای رسیدن به هدفمان از هیچ چیز فرار نکرده ایم. تجربه ای نوین و برگرفته از ذهن نغمه ثمینی را خواهیم دید.
شجریان نیز در این مورد بیان کرد: اینجا موسیقی در خدمت نمایش و برعکس نیست. اینجا اتفاق دیگری است و همه چیزی همدوش هم پیش میرود.
همایون شجریان در ادامه در مورد سبک این کار توضیح میدهد:
تمام کسانی که در این پروژه هستند ریسکی که این کار دارد را پذیرفته اند و با شجاعت وارد این کار شده اند. چون اینجا موسیقی در خدمت نمایش و یا نمایش در خدمت موسیقی نیست. ما باید مخاطبانی که آمده اند کنسرت ببینند و یا کسانی آمده اند نمایش ببینند را راضی کنیم. سعی کرده ام مرزی برای کارم نگذارم. تا جایی که هنجره و توانم اجازه می دهد کارهای متفاوتی انجام دهم. تکرار فُرمی که قبلا جواب داده، برای من خیلی جذاب نیست. سعی کرده ام به سمت و سویی بروم که فرزندان ما هم بتوانند با آثارمان رابطه برقرار کنند و با این نسل ارتباط بگیریم. دخترم ۱۰ ساله است و تنها با کار آرایش غلیظ و کار رگ خواب من ارتباط می گیرد.
همایون شجریان در پایان این نشست، درباره ثبت ملی «ربنا»ی استاد محمدرضا شجریان گفت: در جلسهای که برای تفاهمنامه با سازمان میراث فرهنگی داشتیم دوستان ما را سورپرایز کرند و گفتند این اثر ثبت ملی شده است. سالها قرار بود این اتفاق بیفتد اما نیفتاده بود. «ربنا» از سمت پدر به مردم تقدیم شده و او در نامهای که خواستار پخش نشدن آثارش از صدا و سیما شد، این اثر را مستثنی دانست و گفت که مال مردم است و من اختیارش را ندارم. این اتفاق خوبی بود که باید میافتاد و افتاد.
منبع: چکامه
پروژهی مولتی مدیای «سى» کاری از همایون شجریان و سهراب پورناظری روی صحنه میرود.
وب سایت هواداران استاد شجریان به نقل از وب سایت موسیقی ایرانیان:
پروژهی مولتی مدیای «سى» بر اساس دو داستان «زال و رودابه» و «رستم و اسفندیار» از شاهنامهی فردوسی کاری از «همایون شجریان» و «سهراب پورناظری» از پانزدهم مرداد ماه در مجموعهی کاخ سعدآباد روی صحنه میرود.
به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، این پروژهی چندرسانهای با هدفِ هویت بخشی ملی با تکیه بر موضوع فرهنگ، هنر و اندیشه ایرانی با حضور تعدادی از برترین چهرههای موسیقی، تئاتر و همچنین انیمیشن در حالی روی صحنه میرود که روایتی معاصر و متفاوت از دو داستان شاهکار فردوسی را بیان کرده و تلاش میکند تا مخاطبینی از نسل های متفاوت با استفاده از هنرهای نمایشی، موسیقی و انیمیشن به درکی امروزی از شاهنامهی فردوسی برسند. خالقان این پروژه در نظر دارند گامی در جهت بازسازیِ هویت ملی بردارند.
انتشار دیجیتالی آلبوم «بیداد» اثری از «پرویز مشکاتیان» با صدای «محمدرضا شجریان» | دانلود قانونی
وب سایت هواداران استاد شجریان:
آلبوم موسیقی «بیداد»، اثری از «پرویز مشکاتیان» و صدای خسرو آواز ایران «محمدرضا شجریان»، همزمان با شصت و دومین زادروز این آهنگساز و موسیقیدان فقید، از طریق سایت «بیپ تونز» به صورت دیجیتالی منتشر و در دسترس مخاطبین موسیقی ایرانی قرار گرفت.
به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان» و به نقل از روابط عمومی «بیپ تونز»، در میانه دهه ۶۰ شمسی که ایران همچنان درگیر جنگ بود و مردم برای تامین نیازهای اولیه زندگی تلاش میکردند، هنرمندانی از همین کشور و در همین شرایط دست به تولید آلبوم موسیقی زدند که در تاریخ ایران ثبت شد.
آلبوم «بیداد» با آهنگسازی بی نظیر «پرویز مشکاتیان» و آواز جاودان «محمدرضا شجریان»، در سال ۱۳۶۴ توسط شرکت «دل آواز» تهیه و تولید شد. نسخه فیزیکی این اثر در حال حاضر بسیار کمیاب بوده و تهیه آن از بازار روز موسیقی کشور دشوار می نماید. اثری که هر ساله و با گذشت زمان، تازگی خود را حفظ نموده و تاریخ بر قدرت و دوام آن گواه می باشد، بی شک هر بار انتشار آن و در هر قالب ارزشمندی، برای مخاطب خالی از لطف نیست.
زنده یاد استاد «پرویز مشکاتیان»، متولد سال ۱۳۳۴ در نیشابور و متوفی به سال ۱۳۸۸ در تهران، یکی از بزرگترین آهنگسازان معاصر ایران می باشد. در آلبوم «بیداد»، او از اشعار «حافظ» و «سعدی» بهره برده است. «بیداد» نام یکی از گوشههای دستگاه همایون است که نیمه ابتدایی این آلبوم نیز در همین دستگاه نوشته شده و در نیمه دوم، موسیقی در همایون و شور قرار دارد.
قطعه «بیداد» که در آلبوم با نام «مقدمه» ارائه شده، یکی از فاخرترین آثار بیکلام ایرانی است. این اثر از همنوازی ارکستر سازهای ایرانی تشکیل شده که با ریتمی آرام آغاز و پس از تثبیت فضا، به موسیقی ضربی پیوسته و پس از آن در انتهای اثر ریتم به اوج رسیده و قطعه به پایان میرسد. این اثر را از نظر دقت آهنگسازی، فرم و عظمت هارمونی میتوان با سمفونیهای موسیقی غربی مقایسه نمود.
اساتید بزرگ موسیقی ایرانی «محمد رضا لطفی»، «فرخ مظهری»، «زیدالله طلوعی»، «جمشید عندلیبی»، «اردشیر کامکار»، «ارسلان کامکار»، «ناصر فرهنگفر» و «غلامحسین بیگچه خانی» در کنار «پرویز مشکاتیان» نوازندگی این اثر را بر عهده داشتهاند و آواز گوش نواز استاد شجریان، تأثیر آنرا دو چندان نموده است.
شایان ذکر است که آلبوم موسیقی «بیداد» که سالهاست نسخه فیزیکی آن در بازار روز موسیقی کشور کمیاب شده، به خاطر قدردانی از سالها فعالیت هنری زنده یاد مشکاتیان، با ۵۰ درصد تخفیف در مبلغ آلبوم و همراه با هدایای ویژه هنری دیگر منتشر شده و علاقمندان میتوانند نسخه اصلی و دیجیتال این اثر را با مراجعه به سایت بیپتونز beeptunes.com تهیه و دریافت نمایند.
منبع: موسیقی ایرانیان
وب سایت هواداران استاد شجریان به نقل از ایسنا:
معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، لوح ثبت ملی دعای مشهور به «ربّنا» با اجرای محمدرضا شجریان را به همایون شجریان، فرزند این هنرمند اهدا کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، عصر روز سهشنبه (۱۹ اردیبهشت) در نشستی که با حضور همایون شجریان و سهراب پورناظری در محل دفتر ریاست سازمان میراثفرهنگی برگزار شد، زهرا احمدیپور گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان، ربّنای استاد محمدرضا شجریان که یکی از میراث ناملموس فرهنگی کشور است ثبت ملی شده است.
معاون رئیسجمهوری با آرزوی سلامت و طول عمر برای این هنرمند افزود: استاد شجریان یکی از سرمایههای ملی ایران است و سازمان میراثفرهنگی به دلیل علاقه و اهمیتی که مردم ایران برای ربنای شجریان قائل هستند و خاطراتشان در ماه مبارک رمضان با این نوای آسمانی گره خورده است، اهتمام خود را معطوف به ثبت این اثر در فهرست میراث ناملموس کرد.
«ربّنا» یکی از آثار استاد محمدرضا شجریان و شامل ۴ دعا از آیات قرآن است که همه با عبارت ربّنا آغاز میشوند. این اثر در تیرماه سال ۱۳۵۸ ضبط شده و برای مدت ۳۰ سال، جزء برنامههای اصلی رادیو و تلویزیون ایران در ماه رمضان بودهاست.
بنا به گفته محمدرضا شجریان، انگیزه اصلی او از خواندن این دعا، تدریس آن به دو هنرجو بوده و این اثر در یکی از استودیوهای رادیو ضبط شدهاست.
شجریان ربّنا را در دستگاه سهگاه خوانده و با مرکبخوانی (مدولاسیون یا راهگردانی) سری به دستگاهها و آوازهای دیگر ردیف موسیقی ایرانی از جمله آواز افشاری و گوشه عراق (صبا) میزند و سپس به سهگاه برمیگردد. ربّنا در نواری که محمدرضا شجریان با نام «بهیاد پدر» ضبط کرده، منتشر شده است.
این اثر با شماره ١٣٩٦در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ایران ثبت شده است.
همایون شجریان در تازه ترین پست اینستاگرامش با انتشار عکس های بالا نوشت:
چندی پیش قولی از من گرفته بودند که همین روزها به باغ هشتگرد برویم و با آن پشتکار مخصوص به خودشان مصرانه پیگیری می کردند، تا سرانجام با صلاح دید پزشکان امروز در بهاری ترین روز آفتابی هجدهم اردیبهشت ماه نود و شش پس از یک سال و چند ماه دوری از باغ دست پروردشان این دیدار میسر شد.
یرای دیدن عکس ها در سایز واقعی بر روی لیتک ها کلیک کنید.